Anpassa redigeraren

Helskärmsläge

För att koncentrera dig maximalt på din redigering kan du aktivera helskärmsläget för redigeraren.

Då kommer adminraden och adminmenyn att döljas, och allt du ser är redigeraren.

För att växla till helskärmsläge går du under alternativ-menyn och väljer helskärmsläge. Gör samma igen för att inaktivera.

När du är i helskärmsläge kan du klicka på W-ikonen längst upp till vänster för att gå ur redigeraren tillbaka till listan med ditt innehåll.

Lägg verktygsfältet i toppen

Verktygsfältet som dyker upp när du lägger till block ligger normalt sett ihop med det block som du redigerar.

Om du istället föredrar att ha det fast, längst upp på skärmen kan du justera detta genom att gå till menyn Alternativ och välja ”Verktygsfält i toppen”.