Hur loggar jag in?

Du hanterar din webbplats från administrationspanelen. Du kommer åt den genom att gå till /login från ditt domännamn.

Om du till exempel har webbplatsen https://minwebbplats.se så är länken till inloggningen https://minwebbplats.se/login.

Du använder din e-postadress och lösenordet som du har satt för att logga in. Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du välja glömt lösenord för att få återställa det.

Första gången?

Första gången du loggar in behöver du sätta ett nytt lösenord. Det gör du genom att välja Glömt lösenord på inloggningsskärmen.